Algemene voorwaarden

Onze Bed & Breakfast De Oude Dorpsslagerij in Nuth hebben we met veel zorg en passie gecreëerd. We hechten dus veel waarde aan elk onderdeel van onze B&B en gaan er zorgvuldig mee om. We stellen het dan ook erg op prijs als jij, onze gast, onze algemene voorwaarden en huisregels respecteert. En net als ons, met zorg en waardering gebruikt maakt van B&B De Oude Dorpsslagerij.

B&B DE OUDE DORPSSLAGERIJ ALGEMENE VOORWAARDEN EN HUISREGELS

• Reserveren kan vanaf 18 jaar en ouder met de juiste contactgegevens. Reserveringen die hier niet aan voldoen zijn ongeldig.
• Huisdieren zijn niet toegestaan.
• Wanneer je wil roken, doe je dat buiten. Binnen in B&B De Oude Dorpsslagerij is roken niet toegestaan. Daarnaast is het verboden om op de kamer kaarsen of waxinelichtjes te branden.
• Ga net zoals thuis ook bij B&B De Oude Dorpsslagerij zorgvuldig om met spullen en materialen.
• We vinden het fijn als je je thuis voelt bij B&B De Oude Dorpsslagerij. We vragen daarbij wel je kamer en algemene ruimtes schoon en netjes te houden.
• We vinden het belangrijk dat onze directe omgeving geen (geluid)overlast ervaart van B&B De Oude Dorpsslagerij. Draai de volumeknop daarom na 22:00 uur naar zacht. Zo kan iedereen genieten van een goede nachtrust.
• Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen in en om onze accommodatie dien je als gast onmiddellijk bij ons te melden. Indien nodig of wenselijk vragen we je de schade te vergoeden.
• We zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van jouw eigendommen gedurende je verblijf bij B&B De Oude Dorpsslagerij.
• Bij overtreding van bovenstaande huisregels, het niet opvolgen van instructies en/of bij ongepast gedrag, kunnen we gasten met onmiddellijke ingang de toegang tot onze accommodatie weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten. 

Kun je je vinden in deze algemene voorwaarden en huisregels en vind je ze niet overdreven maar juist reëel? Dan is B&B De Oude Dorpsslagerij de geschikte verblijfplek en heten we je van harte welkom!

IN- EN UITCHECKEN

We nemen graag de tijd om je als gast te ontvangen. Inchecken op de dag van aankomst kan daarom tussen 16:00 en 20:00 uur. Uitchecken op de dag van vertrek kan tot 11:00 uur. In overleg is een aangepast tijdstip voor in- en uitchecken eventueel mogelijk. B&B De Oude Dorpsslagerij blijft 24 uur per dag toegankelijk tijdens je verblijf.

SLEUTEL

Bij aankomst overhandigen we de sleutel. Verlies van de sleutel dien je direct bij ons te melden. Blijft de sleutel onvindbaar dan brengen we bij vertrek een bedrag, ter vergoeding van de verloren sleutel, in rekening bij de verantwoordelijke. 

BED & BREAKFAST

We serveren een heerlijk uitgebreid ontbijt tussen 08:30 en 10:00 uur. Het ontbijt wordt vers bereid, kan aangepast worden aan jouw dieetwensen (allergieën, glutenvrij of lactosevrij) en is altijd inbegrepen bij de overnachting. Tijdens je verblijf in B&B De Oude Dorpsslagerij is koffie en thee onbeperkt beschikbaar en in de koelkast staat bier, frisdrank en wijn voor je klaar. Voel je vrij om hier gebruik van te maken. 

ANNULERINGEN

Indien je als gast onverhoopt niet in staat bent om de boekingsovereenkomst na te komen, meldt dit dan zo snel mogelijk zodat we de vrijgevallen datum alsnog aan anderen kunnen aanbieden.

ANNULERINGS-
VOORWAARDEN

Bij annulering van een verblijf in B&B De Oude Dorpsslagerij gelden de volgende vergoedingen:

• Tot acht dagen voor de aankomstdatum is de annulering kosteloos. De ontvangen betaling restitueren we.
• Bij annulering vanaf acht dagen tot een dag voor de aankomstdatum wordt 50% van het boekingsbedrag gerestitueerd.
• Bij annulering vanaf een dag voor de aankomstdatum wordt het gehele boekingsbedrag niet gerestitueerd.

Voor speciale aanbiedingen, acties en arrangementen geldt dat deze niet kunnen worden geannuleerd.