CONTACT, ROUTEBESCHRIJVING EN VEELGESTELDE VRAGEN

CONTACT

Bel, e-mail of gebruik ons contactformulier

Wij maken je erop attent dat wij de persoonsgegevens die je ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen je graag naar onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens en de rechten die je hebt.

FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?
Inchecken is mogelijk tussen 16:00 en 20:00 uur (na 20:00 uur in overleg). Eerder bagage afgeven of de auto parkeren, mag altijd. Neem contact met ons op via WhatsApp (06-16169748) om het te laten weten. Bij B&B De Oude Dorpsslagerij kun je uitchecken tot 11:00 uur.
Hoe laat is het ontbijt?
We serveren een heerlijk uitgebreid ontbijt tussen 08:30 en 10:00 uur. Het ontbijt wordt vers bereid, kan aangepast worden aan jouw dieetwensen (allergieën, glutenvrij of lactosevrij) en is inbegrepen bij de overnachting.
Mag ik mijn huisdier meenemen?
Nee, huisdieren zijn in B&B De Oude Dorpsslagerij niet toegestaan.
Mag ik roken op de kamer?
Binnen in B&B De Oude Dorpsslagerij is roken niet toegestaan. Buiten roken in de tuin mag wel. Mits andere gasten er geen last van hebben. Daarnaast is het verboden om op de kamer kaarsen of waxinelichtjes te branden.
Waar kan ik in de buurt van B&B De Oude Dorpsslagerij parkeren?
Parkeren kan gratis op de openbare parkeerplaats aan de Slagboomsweg, op 3 minuten lopen van B&B De Oude Dorpsslagerij. Parkeren kan ook gratis voor de deur mét blauwe schijf. In de blauwe zone mag je maximaal anderhalf uur gratis parkeren. De blauwe zone geldt op maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Het gebruik van een parkeerschijf in de blauwe zone is verplicht. Andere mogelijkheid voor gratis parkeren zónder blauwe kaart is de parkeerplaats aan de Lindehof.
Waar kan ik in de buurt van B&B De Oude Dorpsslagerij mijn elektrische auto opladen?
Je elektrische auto kan opgeladen worden op de Markt, bij ons de straat oversteken. Hier zijn twee oplaadpunten beschikbaar. Ook bij het gemeentehuis aan het Deweverplein 1, ter hoogte van Stationstraat 212, Nuinhofstraat 70A en Nuinhofstraat 88, allen op 5 minuten loopafstand van onze B&B, zijn op elke locatie twee oplaadpunten.
Is B&B De Oude Dorpsslagerij bereikbaar met openbaar vervoer?
Onze B&B is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf station Nuth loop je via de Nuinhofstraat en de Pastorijstraat in zo’n 10 minuten naar B&B De Oude Dorpsslagerij. Vanaf station Valkenburg neem je bus 56 (Arriva) naar Nuth en stap je uit bij halte Markt. Onze B&B is dan nog een paar minuten lopen.
Kan ik zelf mijn fiets meenemen en deze ook veilig stallen bij B&B De Oude Dorpsslagerij?
B&B De Oude Dorpsslagerij beschikt over een afsluitbare garage waar je jouw fiets kunt parkeren en opladen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om je golfuitrusting of motor veilig binnen te stallen. Speciaal voor mountainbikers en wielrenners heeft onze B&B een afspoelplaats voor je fiets.

ROUTEBESCHRIJVING

Route naar B&B De Oude Dorpsslagerij

Op de A76 neem je afslag 5 richting Nuth. Onderaan de snelweg ga je bij de stoplichten rechts af richting Schinnen. Op de rotonde ga je linksaf naar de Daelderweg. Je volgt deze weg alsmaar rechtdoor. Voorbij de Makro neem je de eerste weg rechts. Vervolgens sla je op de Kamp bij de eerste mogelijkheid links af de Slagboomsweg in. Aan het eind van de weg ga je met de bocht mee naar rechts. Na ongeveer 120 meter zie je links B&B De Oude Dorpsslagerij.

Parkeren kan gratis op de openbare parkeerplaats aan de Slagboomsweg, op 3 minuten lopen van onze B&B. Parkeren kan ook voor de deur mét blauwe schijf. In de blauwe zone mag je maximaal anderhalf uur gratis parkeren. De blauwe zone geldt op maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Het gebruik van een parkeerschijf in de blauwe zone is verplicht. Andere mogelijkheid voor gratis parkeren zónder blauwe kaart is de parkeerplaats aan de Lindehof.