OVER ONS

Inspiratie uit onze reizen

Wij zijn Marcel en Roel, de trotse eigenaren van de in november 2022 geopende B&B De Oude Dorpsslagerij in Nuth, Zuid-Limburg. We houden erg van reizen en dan overnachten we graag in kleinere persoonlijke boutique hotels of in een B&B. Reizen, andere culturen en bestemmingen inspireren. We houden van interieur en gewaagde (kleur)combinaties. Dat zie je terug in ons huis én in de kamers van B&B De Oude Dorpsslagerij.

De voormalige slagerij en slachterij zijn verbouwd tot woonhuis. Op de eerste verdieping hebben we één kamer – Kamer Comfort Deluxe – gerealiseerd. De Comfy Loft en Cosy Loft bevinden zich op de zolderverdieping, waar de authentieke gebinten zijn bewaard gebleven na de verbouwing.

Nu het woonhuis en de B&B klaar zijn, kunnen we ons gaan richten op de verbouwing van de tuin. In het voorjaar van 2024 zijn we gestart met het realiseren van een lounge gedeelte, een buitenkeuken met overkapping en een terras met zitjes voor onze gasten. Inmiddels is het terras met zitjes en lounge gedeelte klaar en kun je hier genieten van de zon onder het genot van een drankje. Daarnaast is het mogelijk om buiten te ontbijten.

Of je nu kiest voor een short stay of een verblijf voor een langere periode, bij De Oude Dorpsslagerij staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Bij onze B&B voel jij je welkom! De rust en de prachtige omgeving zorgen voor een onvergetelijk verblijf bij Bed and Breakfast De Oude Dorpsslagerij.